14.11.2018.

Догађаји

Радионица форума заинтересованих страна o нацрту Плана управљања ризицима од поплава у сливу ријеке Саве

Задовољство нам је да најавимо, у име Међународне комисије за слив ријеке Саве, заједно са пројектом Инвестиционог оквира за Западни Балкан "Унапређење заједничких акција у области управљања поплавама у сливу ријеке Саве - израда Плана управљања ризицима од поплава у сливу ријеке Саве"  

Радионицу Форума заинтересованих страна

о Нацрту Плана управљања ризицима од поплава за слив ријеке Саве, која ће бити одржана у хотелу Metropol Palace у Београду, Србија, 14. и 15. новембра 2018. године.

 

 Овај дводневни догађај организован је као део информисања и консултовања јавности везано за израду Плана управљања ризицима од поплава у сливу реке Саве са амбицијом да се подстакне активно учешће заинтересоване јавности у процесу израде Плана.

Главни циљеви радионице су:
• Представљање Нацрта Плана управљања ризицима од поплава у сливу реке Саве, разматрање налаза датих у Нацрту Плана, прикупљање коментара о његовом садржају и омогућавање активне и фокусиране повратне информације од релевантних заинтересованих страна.
• Дискусија о могућем процесу и поставкама за учешће у имплементацији Плана и касније o учешћу у изради ревидованог плана.

Све додатне информације и документа за радионицу (Нацрт Плана) доступни су на: www.savacommission.org/sfrmp/en/

У прилогу је Прелиминарни дневни ред.
Mјesto догађаја Хотел Метропол, Београд, Србија
Почетак 14.11.2018.
Завршава 15.11.2018.